A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Disztribúció magyarországon

A Mitsubishi klímák hazai forgalmazásáért felelős M-Klíma Magyarország Kft. olyan megbízható viszonteladó partnereket keres országszerte, akik a Mitsubishi márka által képviselt minőségi elvárásokhoz saját értékesítési, telepítési és karbantartási munkavégzésükkel is igazodni tudnak.

A világmárkában rejlő kompetenciák

A Mitsubishi Electric immár 100 éve egyaránt képviseli a tapasztalatot és az innovációt. A vállalat folyamatosan új mércét állít fel a klímatechnika terén, és az átfogó termékkínálatnak köszönhetően mára a világ egyik legjelentősebb gyártójává vált. Mind a VRF R2, mind a Zubadan fejlesztésünk olyan márkává fejlődött, amely az iparágban egyet jelent a nagy hatékonyságú technológiával. Ügyfeleinknek nem csupán speciális megoldási koncepciókat és minden igényt kielégítő technológiákat nyújtunk, hanem egyúttal első osztályú és megbízható szervizszolgáltatásokat is kínálunk.

Jövőbe mutató klímatechnika

Legyen szó akár lakóterekről, akár ipari célra használt helyiségekről, a Mitsubishi Electric klímarendszerei rengeteg épületben hűtik, fűtik és szűrik a levegőt. A legmodernebb invertertechnológia és az ózonsemleges R410A hűtőanyag alkalmazása kimagasló energiahatékonyságot és optimális klímakomfortot biztosít. A rendszer nagyfokú rugalmasságának köszönhetően egyszerűen kivitelezhetők az egyedi igényekhez igazodó megoldások, például hosszú vezetékek, könnyedén felszerelhető beltéri berendezések és intelligens vezérlések segítségével.

Folyamatos támogatás és képzés

A tervezés során a könnyen áttekinthetőtervezési és szervizelési kézikönyveink, valamint a különféle fájlformátumokban elérhető útmutatóink nyújtanak segítséget, valamennyi dokumentum letölthető weboldalunkról. A tervezéshez nyújtott széles körű támogatásunkat kiegészíti egy hasznos tervezési szoftver is. Rendszeresen szervezünk gyakorlatorientált és sokrétű képzéseket, amelyeken a résztvevők megalapozott tudásra tehetnek szert, illetve bővíthetik korábban elsajátított ismereteiket.

Minden csupán egyetlen kattintásnyira

A Mitsubishi Klíma weboldalán egy helyre gyűjtöttük össze a szakemberek számára összes fontos dokumentumot, mint például az aktuális katalógusokat, a tervezési dokumentumokat és a műszaki dokumentációkat. Áttekintést nyújtunk termékválasztékunkról és aktuális kampányainkról, valamint különféle eszközöket ajánlunk, amelyek letöltése és használata térítésmentes. Részletekért kattintson ide – vagy weboldalunk fejlécében a „Letöltések” menüpontra!

Ha szeretne csatlakozni egyre bővülő partnereink körébe, kérjük, vegye fel a kapcsolatot partnerkapcsolati menedzserünkkel:

Müller Attila Partnerkapcsolati manager (+36 20) 362-7020 attila.muller@mklima.hu